L’alemany Igor Glek, guanya la XIX edició de l’Obert Internacional Ciutat d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Com cada últim cap de setmana de juliol, una nova edició de l’Obert Internacional Ciutat d’Olot, inclòs dins el Circuit Català i amb 1.805 € en premis, s’ha celebrat amb un èxit rotund.

Aquest any s’ha jugat per primer cop a la sala de Torin, gràcies al suport de l’Ajuntament d’Olot, per la qual cosa, s’ha pogut aconseguir una de les millors xifres de participants amb 104 jugadors. Les 11 diferents nacionalitats dels jugadors juntament amb la gran varietat de nivell (alguns els millors d’Espanya i Sud-amèrica, i altres feia poc que s’han iniciat en els escacs) i, a més a més, participants de totes les edats han convertit Olot en la capital gironina dels escacs per un dia i s’ha reafirmat l’actiu com un dels millors de Catalunya.

El campió de la XIX edició ha estat el Gran Mestre alemany Igor Glek, amb 7,5 punts, juntament amb el segon Jonathan Cruz i el tercer Pere Garriga Cazorla de Mollet. Els campions de tram han estat el MI Luis Rojas Keim, el MC Jordi Triadú (millor local), el MF Albert Castillo Dalmau, Carlos Espinosa Cebrian (destacar el seu gran torneig amb 6,5 punts i millorant 20 llocs al rànquing), Arnau Gonzales Cobos i Antoni Foix Breto. El millor sub14 ha estat Bernat Xifra Tome del Gerunda i la millor jugadora Laura MartinPerez del Llinars.

CLASSIFICACIÓ FINAL

Info i fotos: Club Escacs Olot

Galeria de fotos

Comparteix-ho amb els teus amics: