L’Altra nit de Nadal, concert de Nadal teatralitzat

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest Nadal és especial perquè a Olot esdevé la primera representació de l’Altra nit de Nadal, una manera diferent i divertida de passar el Nadal. Un concert teatralitzat protagonitzat; pels actors i cantants olotins Anna Lagares i Jordi Masegur, el pianista i compositor Edgar Basiana i l’actriu cantant barcelonina Kery Sankoh.

1509263_10204486439912507_7188302188490814486_n

Una idea que poc a poc es va anar transformant i que podria representar-se en aquestes dates en els pròxims anys. Una trajectòria de cançons de jazz, tradicionals i nadalenques que ens transportaran i ens ajudaran a entendre una mica més el Nadal.

SINOPSIS: “L’Altre nit de nadal és un espectacle que representa un assaig d’uns amics que volen fer un concert de cançons de Nadal. Es troben per fer el primer i últim assaig abans del concert que tindrà lloc el dia 25. Sembla que les coses comencen a fallar, no surten les veus, falten 2 membres del grup i la cosa es va posant tensa. Es barallen, es posen nerviosos, juguen, s’ajuden, es critiquen i fins i tot s’enamoren. Però el més important: no s’han adonat que estan fent aquest espectacle per gaudir i celebrar el Nadal plegats; els desitjos que tenen, les coses bones per valorar, la unió… Les cançons que venen a continuació argumenten moltes de les coses que hem anat explicant.”

Lloc: El Catòlics
Dies: (2 Úniques Funcions) 27 de Desembre i 2 de Gener.
Horari: 21:00h
Actors: Jordi Masegur, Anna Lagares i Kery Sankoh
Pianista acompanyant: Edgar Basiana.