L’AMBIT espai d’art inaugura una nova exposició de pintures de tres artistes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dissabte 1 de Gener L’AMBIT espai d’art va inaugurar una exposició de 3 sòcies, Núria Gussinyer, Rosa Martín i Berta Prujà.

Les 3 es van unir en una mostra d’art que es presenta sota el nom de COLOR; FORMA I GEST, paraules que representen molt bé el que fil principal del seu corrent artístic. La Núria va presentar un seguit de quadres on el COLOR es manifesta en totes les seves tonalitats, combinacions i textures, amb una pintura personal i de tendència expressionista amb tocs fauvistes. La Rosa amb una tècnica molt acurada i seguint la tendència artística de l’Ojecte trouvé, mostra la seva FORMA en un seguit d’obres fetes amb fusta on la simplicitat i l’originalitat i són ben presents. La Berta amb una obra de gran format presenta una obra on el GEST pren el protagonisme, amb una gran força expressiva que s’acompanya de combinació de colors, abstracció expressionista.

Gran èxit de públic en la inauguració d’una exposició que romandrà fins al 29 de Desembre, oberta els dies festius de matí i les vigílies i divendres de tardes.