L’artista olotina Alícia Vogel presenta noves peces en col·laboració amb firmes nacionals i internacionals

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’artista olotina Alícia Vogel presenta noves peces en col·laboració amb firmes nacionals i internacionals

Foto: L’artista olotina Alícia Vogel.

L’artista multidisciplinar olotina establerta a Barcelona, mencionada aquest 2021 per la prestigiosa i reconeguda revista Vogue España com una de les nou marques d’interiorisme espanyoles que proposen dissenys desbordants de caràcter, acaba de presentar la col·laboració feta amb CC/studio (ccstudio.es), un estudi creatiu i estratègic madrileny especialitzat en consultoria estratègica. Vogel ha dissenyat i confeccionat una edició limitada de Furoshikis, una tela quadrangular tradicional del Japó utilitzada per embolicar i transportar objectes, adaptant el format a la seva característica estètica naïf plena de simbolisme.

Image of "HERZ III" HAND TUFTED RUG

Una de les altres col·laboracions recents que ha fet Vogel, ha estat dissenyar els crèdits del documental “From Model to Marble” per la gran firma de moda Acne Studios. Aquest documental, dirigit per Manson (manson.st) i coproduït per CANADA, Blur i Bliss, descriu la transformació, feta pels arquitectes Arquitectura-G, del famós banc del barri Norrmalmstorg (Estocolm) en la nova botiga emblema d’Acne Studios a Suècia. Justament aquest banc, és on es va produir l’atracament i segrest d’ostatges, l’agost del 1973, que va encunyar el terme conegut com el Síndrome d’Estocolm.

Image of "TRUE STORY" KNITTED BLANKED

Vogel segueix treballant en noves peces format paper i tèxtil, a l’hora que prepara la propera exposició conjunta amb Adrià Gamero a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa que s’inaugurarà el setembre d’enguany.

Més info aquí.