L’associació ADAG40 ha arribat a importants acords per als parats majors de 40 anys

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Junta d’ADAG40 s’ha reunit amb M. Àngels Casanova, cap de l’oficina d’Eurofirms d’Olot, on totes les professionals treballen per les persones i empreses, durant la reunió van analitzar diversos aspectes de l’atur a la Garrotxa, així com les característiques de la situació actual de l’ocupació a la comarca. Amb dues parts estan totalment d’acord, que l’actitud davant la situació d’atur i el manteniment de l’ànim és fonamental, per això consideren tan important recolzar als desocupats en el seu dia a dia i en la recerca de feina. Els representants d’ADAG40 consideren que amb la implicació d’empreses com Eurofirms es podrà millorar l’actual realitat personal i laboral dels aturats de la comarca.

20140225 EUROFIRMS (2)

Per altra banda l’ADAG40 ha arribat acords amb la direcció de l’oficina del Servei Català de Col·locació per tal de col·laborar en la formació, orientació i recerca de feina. En aquests moments ADAG40 te més de 118 associats, i en paraules del mateix president d’ADAG40 ” cal estar compromesos i col·laborar amb totes les institucions, empreses i organismes oficials, per superar aquests drames que afecta a tothom”. El primer pas d’aquesta col·laboració serà creuar les llistes d’associats amb les del SOC per potenciar els itineraris personals d’inserció i afavorir la contractació dels aturats.

DSC_0219 (2)

Acords sindicals
En Bartomeu Compte, secretari general d’CCOO de Girona, en Jordi Presa i l’Anna Mª Martín, secretaria de moviments socials, aturats i igualtat d’UGT Girona, vàrem reunir-se amb membres de la junta d’ADAG40 el passat divendres 14 de febrer, per millorar la comunicació i el suport a l’associació d’aturats. En aquesta línia, el passat dijous 20 de febrer, vàrem rebre la visita Anna Mª Martín als locals d’ADAG, on vam celebrar una reunió de treball. Actualment ADAG està preparant noves activitats per als seus socis, totes encaminades a donar-los el suport integral que defineix la seva filosofia de treball.

SINDICATOS 20140214 (8)