L’Associació Catalana de Crítics d’Art de Catalunya atorga un premi a la Bianyal

Comparteix-ho amb els teus amics:

En la 35a edició dels Premis de l’Associació Catalana de Crítics d’Art de Catalunya 2019, la Bianyal ha rebut el premi en la categoria d’Espais i iniciatives.

El projecte va ser seleccionat inicialment per un comitè d’especialistes, juntament amb d’altres cinc projectes finalistes, i, posteriorment, la votació dels socis de l’entitat va fer-lo mereixedor del guardó. En la gala de lliurament dels premis –que va tenir lloc el 2 d’abril, a l’Auditori del Museu d’Art Contemporani de Barcelona– es va fer públic que, entre d’altres motivacions, la Bianyal mereixia aquesta distinció “per conjugar amb cura i qualitat el paisatge, el patrimoni i la contemporaneïtat, a través d’intervencions artístiques intergeneracionals”.

L’Ajuntament de la Vall de Bianya i l’Associació Cultural Binari – els organitzadors de la Bianyal– han manifestat la “satisfacció pel reconeixement que suposa a una iniciativa que, amb tot just cinc edicions, ha aconseguit consolidar un model propi i molt ben valorat per part dels assistents i per la comunitat artística”. Així mateix, també han indicat que permet afrontar “amb renovada il·lusió” els preparatius de la sisena edició que tindrà lloc els dies 12 i 13 d’octubre d’enguany, en diversos indrets de la Vall de Bianya.