L’Associació de Càmpings de Girona valora el passaport sanitari com una molt bona notícia però demana treballar amb rapidesa i agilitzar la vacunació

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Associació de Càmpings de Girona valora  el passaport sanitari com una molt bona notícia però demana treballar amb rapidesa i agilitzar la vacunació

L’Associació de Càmpings de les comarques de Girona considera que l’anunci fet per la Unió Europa en relació a la creació de passaports digitals de vacunació és una molt bona notícia per al sector. L’Associació manté que representarà un abans i un després, i que esperona  als càmpings gironins  a continuar treballant en la millora de les instal·lacions per tal de tenir-les a punt per a la propera temporada.

No obstant, des de l’entitat es demana als representants polítics del país que posin fil a l’agulla i treballin ràpid en la creació d’aquest document per tal  que pugui estar enllestit per aquest estiu i  es pugui facilitar la mobilitat perduda arran de la pandèmia. També es demana que s’agilitzi la vacunació. L’Associació considera que aquestes dues reivindicacions són claus perquè el sector pugui començar a remuntar.

Els càmpings gironins han sol·licitat en repetides que, un cop la pandèmia disminueixi, es duguin a terme campanyes per recuperar la confiança dels visitants  i consideren que aquest passaport sanitari seria la millor via per recuperar aquesta confiança dels turistes.

Info: Associació de Càmpings de Girona