L’atleta paralímpic olotí Xavi Porras competirà per les medalles al salt de llargada al Mundial de Doha

Comparteix-ho amb els teus amics:

A un mes de què arrenqui el Mundial d’Atletisme Paralímpic de Doha, Xavi Porras intensifica la seva preparació a la llargada amb la intenció d’incrementar el nombre de medalles aconseguides a campionats mundials.

Xavi Porras, que compleix el seu desè aniversari representant a la secció d’atletisme del F.C. Barcelona, participarà en la prova de salt de llargada on té moltes opcions d’aconseguir una medalla i convertir-se en un dels esportistes paralímpics més premiats del nostre país.

xavi porras

El nostre atleta d’Olot no formarà part de l’equip de relleus ni correrà els 100 metres llisos per a reservar-se per a la prova de llargada que es disputarà el 27 d’octubre. La raó és que la setmana passada en un entrenament, en Xavi va notar una punxada al recte anterior del quàdriceps de la cama dreta on ja va patir una lesió l’any 2007.

L’equip de metges i el seu entrenador han planificat ja els entrenaments d’ara i fins que es disputi la prova de llargada i són optimistes de cares a què en Xavi torni amb un metall.

“Durant tres setmanes no realitzaré cap esforç explosiu amb la cama dreta, potenciaré la cama esquerra que és la de batuda, treball de gimnàs i a partir d’aquí, aniré incorporant sèries de velocitat de 40 i 60 metres, seguint aquest protocol crec que puc arribar en condicions per a disputar la prova de llargada i pensar en la medalla”. Explica en Xavi Porras.