L’Auditori de Girona i el Teatre Municipal se sumen de nou al Girona10 oferint espectacles a deu euros

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest cap de setmana es podran comprar les entrades per a deu propostes de la temporada 2014 a un preu reduït.

L’Auditori de Girona i el Teatre Municipal es tornen a sumar aquest any a la iniciativa del cap de setmana Girona10 oferint deu espectacles a deu euros. Durant el 25 i el 26 de gener, es podran comprar les entrades per a cinc concerts a l’Auditori i cinc representacions al Teatre de la programació 2014 a un preu reduït.
En concret, es podran adquirir les entrades per als concerts de Miquel Gil i Pep Gimeno –que tindrà lloc precisament demà dissabte-, de la soprano Julia Lezhneva, de la cantant de fados Mísia, del conjunt de gospel The Swingle Singers i d’Albert Guinovart. Pel que fa al Teatre, es podran comprar les entrades per als espectacles Cube, Fam de llibertat, Un trozo invisible de este mundo, The Funamviolistas i ÒperA!.

Les taquilles del Teatre Municipal estaran obertes de manera excepcional el dissabte, de 15 a 18 h, i el diumenge, d’11 a 14 h, per a vendre les entrades per a aquests espectacles. També es podran adquirir les entrades a través de les pàgines web www.auditorigirona.org i www.girona.cat/teatremunicipals i a través del telèfon 902 091 722. Es posaran a la venda un nombre limitat d’entrades i la promoció estarà activa des del dissabte a les 11 hores fins al diumenge a les 18 hores.

Més informació aquí.

Comparteix-ho amb els teus amics: