L’Aula Musical d’Olot emprèn el nou curs 2020/2021 en forma de cooperativa i amb una nova alenada propositiva

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper dia 5 d’octubre l’Aula Musical d’Olot enceta un nou curs d’activitats musicals extraescolar i ho fa amb canvis organitzatius i una nova empenta del col·lectiu de professors que formen part d’aquest projecte.

L’Aula Musical ja té una trajectòria llarga. Es va engendrar pels volts del 1995 a l’Orfeó Popular Olotí, amb el nom de Centre d’Estudis Musicals, que va dirigir Glòria Calm. Més tard, el projecte va marxar de l’Orfeó per instal·lar-se a l’Escola Pia Olot i canviar el nom que té avui dia: Aula Musical. Anna Ahumada, primer, i Paco Perea després, van ser les persones que van dirigir l’Aula Musical fins l’estiu del 2016, que va passar a dirigir-se i gestionar-se per la mateixa Escola Pia.

Amb tota la situació d’incertesa i crisi que vivim com a societat, els professors de l’Aula Musical han fet un pas més en el camí d’aquest projecte musical col·lectiu, i han emprès el camí del cooperativisme per tirar endavant l’Aula Musical, dins del que és la cooperativa d’artistes i productora Clau SCCL.

Amb el lema “escampem la cultura de fer música”, els professors de l’Aula Musical, especialistes en diferents àmbits i gèneres musicals, fan una aposta per oferir un ventall divers de propostes, sota la premisa de la solidesa, la vivencialitat i la integralitat musical.

Arran de les mesures sanitàries que s’han dictaminat els darrers mesos amb el fenòmen del Covid-19, el sector cultural s’ha vist molt afectat, i també l’educació musical, que en gran mesura és extraescolar. Davant d’aquesta situació, l’Aula Musical es presenta de nou com un projecte innovador, jove, i amb empenta.

La música clàssica, moderna, tradicional, pop o rock formen part dels estils que vol compartir, gaudir i practicar l’equip de professors de l’Aula Musical.

Trobareu tota la informació del projecte a les xarxes socials de l’escola aquí.