L’Aula Musical Olot enregistra Dance like this

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dance like this, de Bootsy Collins, és el nou tema musical enregistrat pels professors de l’Aula Musical Olot i llençat públicament en motiu del dia de Santa Cecília 2021.

Foto: D’esquerra a dreta: Ferriol Virgili (Estudis Pinotxo), Aniol Nebot, Albert Vergés, David Escobar, Jordi Amorós (Aula Musical Olot).

L’arranjament d’aquest funky ha anat a càrrec del professor de saxo Albert Vergés Felip, que ha comptat amb la interpretació dels professors de l’Aula Musical Olot i els vocalistes col·laboradors Núria Fossas i Daniel Meredith. L’enregistrament l’ha fet Ferriol Virgili, als Estudis Pinotxo d’Argelaguer. A inici del curs passat l’equip de professors de l’Aula Musical Olot, organitzat de manera cooperativa per oferir educació musical a petits i grans, ja va llançar un primer enregistrament: Fragile, de Sting. D’aquesta manera es van sumant enregistraments que tenen diferents objectius: fer equip, cultivar el projecte musical que s’ha de transmetre als alumnes i amics, i produïr i compartir bona música. Els temes enregistrats es poden escoltar al Soundcloud de l’Aula Musical Olot.