L’emissora municipal de la Vall d’en Bas, Bas Ràdio comença les emissions en streaming per Internet

Comparteix-ho amb els teus amics:

La ràdio fa una crida als veïns que vulguin col·laborar amb el mitjà

Bas Ràdio, l’emissora municipal de la Vall d’en Bas, ja es pot escoltar per Internet. Aquesta setmana s’ha posat en marxa el servei d’streaming de l’emissora. De moment, es pot escoltar accedint a la seva pàgina web basradioweb.wordpress.com. Properament, l’objectiu és arribar a plataformes d’emissió per Internet i multiplicar la presència de Bas Ràdio per escoltar-la des de qualsevol lloc del món.

Fins ara, l’emissora oferia només el podcast dels seus continguts propis a la pàgina web. En aquest espai es poden recuperar els programes ja emesos d’espais com ‘La Mare del Nyu’, ‘ Ajuntament Obert’ o ‘La clau d’en Bas’.

Busca col·laboradors

Bas Ràdio està preparant ja la nova temporada a partir del setembre i fa una crida als veïns del municipi que estiguin interessats en voler col·laborar amb l’emissora. L’objectiu és que la ràdio esdevingui un punt de trobada del dia a dia de la societat i la millor manera de fer-ho és que sigui la mateixa ciutadania la que hi prengui la veu de manera directa.

Entre les novetats que prepara Bas Ràdio per la propera temporada hi ha els microespais ‘Bas de càpsules’, que seran petites píndoles divulgatives sobre el patrimoni local. A més, el passat mes de juliol es va emetre el primer programa protagonitzat per l’alumnat de l’escola Verntallat.

Canvis a la radiofòrmula

La nova etapa de Bas Ràdio s’ha deixat notar amb la música que hi sona. Des de principis de juliol, l’emissora va ampliar el seu ventall musical amb una major varietat d’estils. L’objectiu és posicionar Bas Ràdio com una emissora pensada per al públic adult contemporani, sense renunciar a l’actualitat.