L’empresa gironina Tamesol vol expandir-se internacionalment i augmentar un 80% la plantilla

TAMESOL - ACN · ID 109725/899597 L'empresa gironina Tamesol que té la seu central a Campllong, al Gironès.
Comparteix-ho amb els teus amics:

L’empresa gironina d’energies renovables Tamesol, amb seu a Campllong (Gironès), ha iniciat una campanya d’ampliació de capital de 3 MEUR (milions d’euros) amb la qual vol capitalitzar-se per poder portar a terme el seu pla d’expansió per als propers quatre anys. La firma ha tancat el primer semestre del 2014 superant en un 15% les xifres obtingudes durant aquest mateix període de l’any passat. Des de l’empresa energètica asseguren que han volgut aprofitar aquests resultats per donar una embranzida a la firma i expandir-se a nivell mundial. A més, preveuen ampliar un 80% la seva plantilla. Fins ara, la firma gironina ja ha facturat més de 55MEUR.

TAMESOL - ACN · ID 109725/899597 L'empresa gironina Tamesol que té la seu central a Campllong, al Gironès.
TAMESOL – ACN L’empresa gironina Tamesol que té la seu central a Campllong, al Gironès.

En un breu comunicat, l’empresa gironina dedicada a l’àmbit de les energies renovables ha donat a conèixer que ha iniciat una campanya d’ampliació de capital per poder portar a terme el seu pla d’expansió 2014-2018. La firma ha decidit fer aquest pas després dels bons resultats obtinguts durant el primer semestre d’aquest any on han crescut un 15% més respecte l’any anterior. Per això, i tenint en ment el pla d’expansió, l’empresa gironina ha decidit ampliar el seu capital per expandir-se, arribar als principals mercats a nivell mundial, implementar totes les accions establertes en el seu pla i augmentar un 80% la seva plantilla.

Segons les dades aportades per la firma, la xifra d’ampliació de capital no està totalment tancada perquè dependrà de les negociacions. No obstant això, ja avancen que rondarà els 3 MEUR. En principi, l’empresa ja té una facturació acumulada de més de 55 MEUR i, segons la companyia, ja ha “superat amb èxit la seva etapa de ‘startup'”. Per això considera que és el “moment idoni” per poder portar a terme l’ampliació i es prepara per poder donar el salt a nivell internacional i convertir-se en una empresa de referència en el sector.

L’empresa Tamesol -dedicada al món de les energies renovables- va néixer l’any 2006 com a fabricant de mòduls fotovoltaics. Actualment la seu central es troba situada a Campllong però la firma ven a països d’arreu del món com Itàlia, Romania, Alemanya, la República Dominicana, Perú o els Estats Units d’Amèrica. Ara, però, vol fer un pas més enllà i expandir-se internacionalment.
Fins ara, l’empresa ja ha produït més d’un milió de mòduls fotovoltaics que han suposat un estalvi de 1.600.000 tones de CO2. Ara fa poc també va donar a conèixer que havia creat un vidre intel·ligent l”Smart Glass’, que pot canviar de transparent a opac de forma automàtica, mitjançant un canvi de voltatge.

Comparteix-ho amb els teus amics: