L’equip benjamí femení de tennis continua amb la seva progressió

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dissabte 8 de febrer de 2014, l’equip benjamí femení de tennis del Club Natació Olot (CNO) va fer front a una nova eliminatòria del Torneig Comarcal, grup 3, en terreny del Club Tennis Ripollet amb una victòria per 1-3. El joc de les noies que prepara Àngel Robredio va ser excel·lent, amb punts de Malak Abarkane, Ivet Prat i el doble compost per Mar Serrat i Carla Arqués.

Per la seva banda, els nois de l’equip júnior masculí, molt despistats i mostrant molt poc tenis, van encaixar una dura derrota (5-0) contra el Catalunya en una nova jornada del Campionat Gironí. L’aleví masculí també va perdre amb estrèpid (0-7), contra el Júnior Futbol Club en el Campionat de Catalunya Manuel Orantes.
Diumenge

El diumenge va ser el torn de l’equip aleví femení, que es va enfrontar al Club Tennis Torelló en el Campionat de Catalunya Manuel Orantes. Tot i la derrota (1-4), bon paper de les representants del CNO. De fet, Queralt Molina va estar molt a prop d’empatar l’eliminatòria i obligar a decidir l’enfrontament en el doble, però gairebé al final del matx es va desinflar i va acabar perdent el partit.

L’equip aleví femení.

L’equip aleví masculí.

Comparteix-ho amb els teus amics: