L’equip de futbol del CNO tanca la primera part de la lliga amb un sol triomf

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’equip de futbol del Club Natació Olot (CNO) ja ha jugat cinc dels onze partits de què consta la Lliga Veterana de Futbol, organitzada pel Consell Esportiu de la Garrotxa. Els resultats, tot i que no han estat a l’alçada de les expectatives, amaguen una notable millora del joc de l’equip. A la victòria contra el 2R Elèctrics a la primera jornada (7-5), li van seguir els següents resultats: derrotes contra Germans Esparch (0-2), Cantonigrós (2-5), Sant Esteve d’en Bas (2-3) i Compost (4-5). Amb una mica de sort, els dos darrers resultats podien haver estat favorables al CNO.

No obstant això, la millora en el joc fa pensar que en la segona part de la lliga els resultats seran més positius. Els propers partits serán contra el Castellfollit, el Vilallonga de Ter, el Sant Roc, el 2000 RPM, l’Argelaguer i el Santa Pau. Un cop acabada la lliga, es disputarà la Copa.

Entrenaments
D‘altra banda, tots els dijous a dos quarts de nou del vespre es juga un partidet d’entrenament en què hi poden participar tots els socis aficionats que així ho desitgin.

foto-partit-ok