L’equip de l’olotí Marià Clavell continua sense perdre cap partit

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dotzena Jornada de la Lliga Catalana de Horseball on el CEEC de Cardedeu, l’equip de l’olotí Marià Clavell continua sense perdre cap partit.

CEEC-Camprodon 2

El diumenge passat es va celebrar a Can Tramp de Cardedeu la dotzena Jornada de la Lliga Catalana de Horseball amb un total de 13 partits i amb les categories d’elit i de femenina.

Els tres primers classificats de la lliga d’elit, jugaven contra els altres tres, i no hi van haver sorpreses. El CEEC, l’equip de Marià Clavell s’imposava per un resultat contundent de 16 a 3 al Camprodon. Amb un 10 a 1, ja a la primera part, els de Cardedeu no van donar opció en cap moment als jugadors de la Vall. A Cardedeu, en Clavell va marcar tres gols, que el col·loquen en tercer lloc de la classificació de màxim golejador de la lliga, per darrera dels seus companys d’equip en Gil Carbonés i en Miquel Julià.

Elit CEEC-Camprodon

A falta de tres jornades per acabar la Lliga l’equip del CEEC no ha perdut encara cap partit i té tot a favor per proclamar-se una vegada més, campió de la Lliga. Seria la tercera consecutiva per l’olotí.

El pròxim diumenge, a partir de les 10 del matí, a Les Alforges de Banyoles es jugarà una jornada decisiva per a la màxima categoria ja que s’enfrontaran els equips que encapçalen la classificació, el CEEC i Les Alforges, el tercer contra el quart classificat, el Malla amb El Serrat i els dos equips que tanquen aquesta classificació, el Garrotxa contra el Camprodon. L’entrada és lliure i gratuïta.

Tots els resultats a la pàgina www.zonahorseball.cat