L’equip de natació al Trofeu del C.N. Sabadell

Comparteix-ho amb els teus amics:

Tres nedadors del CN Olot, els absoluts Albert Martí, Lidia Huete i Laia Coma van prendre part dissabte passat 22 de Març en el trofeu del C.N. Sabadell, puntuable pel circuit Català de trofeus.

En aquesta edició la qualitat dels nedadors inscrits era altíssima, amb participants de França, Itàlia, Portugal i Dinamarca així com el millor de la natació Espanyola i Catalana.
Per part Olotina, Albert Martí va participar en els 200 braça. L’únic representant masculí no va poder estar a l’altura de les dues setmanes anteriors i es va quedar lluny dels seus millors registres.

Laia Coma per la seva banda, va nedar els 50 esquena i els 100 lliures. En els 50 esquena, va finalitzar a només tres dècimes de la seva millor marca personal, mentre que en els 100 lliures, va aconseguir una molt bona marca.
Finalment Lidia Huete nedava els 50 papallona, 200 estils i 100 lliures. En les dues primeres d’elles aconseguia classificar-se entre les 8 millors, el que donava passí a les finals de la tarda. I en els 100 aconseguia amb escreix la seva millor marca personal.

Mentre que en la final de 50 papallona no aconseguia rebaixar el registre del matí, en el 200 estils va tenir una molt bona actuació aconseguint millorar la marca del matí àmpliament, sobre els 3 segons.