L’equip de natació masculí del CN Olot es queda a les portes de la Copa d’Espanya

Comparteix-ho amb els teus amics:

No ha pogut ser, en el seu primer intent de classificar-se per competir en la Copa d’Espanya i així emular a l’equip femení que ara fa quatre anys va aconseguir participar en aquesta competició, l’equip masculí s’ha quedat literalment a les portes d’accedir a la competició per equips més important del calendari de la Federació Espanyola.

Encara que era complicat el CN Olot va lluitar per buscar la classificació, sabent que el seu principal handicap no era la qualitat de la seva plantilla sinó la quantitat. Mentre que la resta d’equips presentaven entre 10 i 13 nedadors per optar a puntuar en totes les proves possibles, l’equip olotí només disposava d’un total de 8 nedadors el que suposava un important minvament en les seves aspiracions.

Encara així, només 17 punts van separar a l’Olot de l’últim equip classificat, el CN Dofí de València, aquests 17 punts són la diferència entre els 624 obtinguts per l’equip valencià i els 607 dels d’Olot.

Segons declaracions del director tècnic de l’equip de natació, Antonio Oliveira “és una llàstima no haver aconseguit la classificació, i quan et quedes tan a prop i l’equip ha entrenat i treballat tan intensament per aconseguir-ho, sents fins i tot una mica de frustració. Ho sento especialment pels nedadors, perquè havien posat molta il·lusió en aquesta competició i tenien unes ganes enormes de poder competir en ella. Ara toca valorar les possibilitats de cara a la temporada que ve i sobretot, centrar-nos en la resta de competicions en les quals participem, que són nombroses i importants. Tenim campionats de Catalunya i d’Espanya en els que estem convençuts de fer un bon paper i també la Copa Catalana, on els nois conjuntament amb les noies han d’intentar l’ascens a primera divisió, està a les seves mans.”