Les escenògrafes Closca & Lacol creen un espectacle personalitzat a partir dels grafits que troben per les parets d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Avui la ciutat d’Olot serà la protagonista d’aquest espectacle que, allà on va, pren la ciutat que l’acull com a principal actriu de l’obra.

Les seves creadores, actrius i escenògrafes, creen una història a partir dels grafitis de les ciutats. Una radiografia visual i sonora del que expliquen les parets, en aquest cas, d’Olot. Hi haurà presència de qüestions polítiques, de moda, un recull dels artistes d’art urbà que han intervingut a la ciutat, i tot el que pugui sorgir després de l’estada prèvia d’investigació que hi farà la companyia.

Un espectacle en què el públic és molt a prop i les actrius es comuniquen a través d’uns mòduls retroil·luminats que elles mateixes mouen, transporten i manipulen, tot creant un espectacle de llums molt visual i amb un missatge personal, diferent i personalitzat vagi on vagi.

Els murs, les pintades i els sons ens descobriran una història possible, una de tantes, però una de real, molt real… Espectacle programat en relació amb l’exposició “Pintades al carrer” (Arxiu Comarcal, de l’1 de febrer al 21 de juny).

Quan les parets parlen
Closca & Lacol
2 de maig, Teatre Principal d’Olot