Les Festes del Tura ja tenen filtre de Realitat Augmentada a Instagram

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’agència de comunicació digital Ayonow ha creat un dels filtres de moda que es porten ara a Instagram en honor a la faràndula olotina.

L’equip d’Ayonow va pensar com podia vincular les festes i la realitat augmentada i va creure que la millor manera era que tothom pugues fer-ho servir. Des de fa uns dies que ja és disponible el filtre al seu compte d’Instagram @ayonowdotcom i és obert a tothom per sentir els colors de la faràndula.

El format del filtre és una màscara per la cara que poden fer servir fins a 3 persones i porta les franges de colors i els rombes dels cabeçuts, acompanyat de les lletres FESTES DEL TURA, OLOT 2019.

L’agència ja ha creat altres filtres com el de la Faràndula Ràcing Team amb més de 10.000 visualitzacions i filtres per altres marques conegudes.

Si vols començar a sentir els colors de les Festes del Tura pots començar a ferte “Selfies” i compartir-los amb els teus amics des del link: fdt.ayonow.com o també des del compte d’Instagram: @ayonowdotcom a la secció filtres.