Les noies del Club Horseball Garrotxa donen una bona imatge a Esparreguera

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nou partit de les noies del Club Horseball Garrotxa celebrat al Club Hípic d’Esparreguera contra el femení del Club Hípic GT, que amb veterania i professionalitat s’han imposat a les nostres jugadores que, malgrat la superioritat de les rivals, mai s’han arronsat davant les contràries donant una bona imatge. Han jugat Daniela amb Fosca, Mar amb Zeus, Marta amb Lady i Bruna amb UnMonde, amb Edu Golet d’entrenador assistit per Joan Busquet.

També han jugat en aquesta ocasió els sub16 del Horseball Garrotxa, amb idèntic resultat que l’equip femení. Tot i el bon inici de joc, la rapidesa de l’Alforges A, líder de la categoria, es va imposar deixant enrere un bon Garrotxa, molt hàbil malgrat tot en la defensa i amb molts tirs fallats a cistella, que van impedir acabar amb un marcador més igualat. A les ordres de Marià Clavell van jugar Aina amb Breed, Marian amb Trompe, Marta amb Roi, Clàudia amb Moi, Sandra amb Abril i Mallol amb Ràtzia.

image

Vídeo: Molt bona acollida de la 3a Gala dels Premis Horseball Catalunya a Olot

Aquest passat dissabte va tenir lloc la 3a Gala dels Premis Horseball Catalunya, en un conegut restaurant d’Olot, on el horseball català reconeixia a totes les jugadores i jugadors d’aquesta disciplina hípica que han aconseguit medalles a nivell internacional i de Campionats d’Espanya, i també als entrenadors, àrbitres i clubs, que fan possible que a casa nostra es pugui gaudir d’aquest esport a nivell de potència mundial.

[vimeo]https://vimeo.com/119089971[/vimeo]

Els Premis Horseball Catalunya varen otorgar el trofeu Pilota de Horseball al millor èxit aconseguit en aquest esport durant l’any 2014, els trofeus Horseball Catalunya, a aquelles persones que de manera voluntària i desinteressada han col·laborat i treballat per a la millora d’aquest esport i els premis de reconeixement a aquelles jugadores i jugadors, persones entrenadores o d’arbitratges que durant el darrer any han obtingut medalles i èxits esportius a nivell internacional i de campionats d’Espanya. I aquest any destaquen també als que formen part del Quadre d’Honor del World Horseball Ranking.

L’acte estarà presidit per la Vicepresidenta del Govern, Joana Ortega i l’acompanyava, l’Alcalde d’Olot i els Presidents de la Federació Internacional de Horseball i el de la Federació Catalana d’Hípica.

C-00001
Trofeu Pilota de Horseball