Les obres de Ferrari Land de Port Aventura arriben al 65% d’execució

Comparteix-ho amb els teus amics:

La data d’obertura del parc es manté pel 7 d’abril del 2017

El projecte de Ferrari Land avança sobre el previst i agafa embranzida a poc més de mig any de la seva obertura. PortAventura World ha mostrat aquest dilluns els últims avenços en la construcció del seu tercer parc temàtic, que obrirà portes el 7 d’abril del 2017 coincidint amb la nova temporada. Actualment, els esforços se centren en la construcció del circuit de carreres o la zona de simuladors, mentre que pròximament començarà el període de proves de l’accelerador vertical de 112 metres d’alçada.

Segura, Roger Pla sencer d'uns dels trens de l'atracció de l'accelerador vertical de Ferrari Land.

Amb una capacitat de 1.200 passatgers cada hora, l’atracció accelerarà els cotxes de 0 a 180 km/h en cinc segons, els elevarà fins als 112 metres d’altura per un dels braços de la torre i, finalment, els farà caure en picat per l’altra banda en un interval d’uns 30 segons. L’objectiu és simular l’experiència d’un pilot de la Fórmula 1 (F1), segons ha explicat el pilot de proves de l’escuderia italiana Marc Gené davant d’un dels tres trens de què disposarà l’atracció.

La muntanya russa més alta d’Europa i la quarta del món serà la gran atracció de Ferrari Land i oferirà una força d’acceleració de 4.5g, un valor que supera el dels monoplaces. “Els visitants sentiran que l’estómac se’ls tira cap a dins, que l’esquena està molt comprimida i que el cos pesa quatre vegades i mitja el seu pes”, ha il·lustrat Gené. Segons el pilot d’F1, els 112 metres d’alçada de l’atracció podrien generar “por escènica”, alhora que permetran gaudir d’unes vistes espectaculars.

Ferrari Land inclourà una reproducció d’edificis icònics de Maranello, la ciutat que acull la seu de l’escuderia italiana. També referències arquitectòniques de grans monuments emblemàtics com ara el Coliseu romà o el Campanile de San Marco de Venècia, ja plenament visible a l’’skyline’ del parc. A la part central del nou parc temàtic s’hi ubicarà Ferrari Experience, un espai del qual PortAventura no dóna detalls.

La nova àrea temàtica de PortAventura oferirà també un circuit d’automòbils elèctrics de 500 metres, torres de rebot, simuladors, una atracció infantil tipus ‘speedway’ i un espai on els visitants podran competir en equips i provar l’experiència de canviar les rodes d’un F1 com si es tractés d’un autèntic ‘pit stop’. També s’obriran punts de restauració, com una autèntica ‘trattoria’ italiana, i per tot el parc hi haurà els elements decoratius de la marca i vehicles.

El director general de PortAventura, Fernando Aldecoa, ha explicat que a finals d’any s’iniciarà la comercialització de Ferrari Land. La nova àrea disposarà d’una entrada independent i d’un altre accés regulat des de l’interior del parc actual, però encara no n’han transcendit les condicions. Amb Ferrari Land, PortAventura vol passar de quatre a cinc milions de visites anuals i captar l’interès dels mercats italià i alemany. El projecte donarà feina a entre 150 i 200 persones.

Foto: Segura, Roger
Pla sencer d’uns dels trens de l’atracció de l’accelerador vertical de Ferrari Land.

RELACIONAT:

Vídeo: Ferrari Land obrirà el 2017 i tindrà la muntanya russa més alta d’Europa