Les patinadores del CPA Olot, ansioses per competir al Palau Sant Jordi

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els participants dels World Roller Games ultimen la seva preparació de cara al seu debut a la competició que posarà a Barcelona en l’epicentre del patinatge mundial.

Una de les disciplines que més expectació ha aixecat és l’Artístic donat el nivell que es preveu amb la presència dels millors patinadors del món al Palau Sant Jordi i al Sant Jordi Club, seus del torneig.

Entre els equips punters que prendran part en les proves d’aquesta disciplina es troba el CPA Olot, que s’ha proclamat 12 cops campió del món, les sis últimes de forma consecutiva, i s’ha convertit en un referent en la modalitat de grups de xou.

Les patinadores d’Ester Fàbrega, que acaben de visitar el Palau Sant Jordi, esperen que els WRG2019 serveixin per rellançar el seu domini, després veure’s superades pel CPA Girona en els últims tornejos en què han competit, el Campionat d’Espanya i el Campionat de Europa. El duel amb les gironines tornarà repetir-se a la modalitat de Grups-Show Gran, on el Reus Deportiu completa l’elenc de representants espanyoles a Barcelona.

El CPA Olot porta instal·lat en l’elit del patinatge artístic des de 2003 quan les seves patinadores es van proclamar campiones d’Europa a Nantes i van aconseguir el tercer lloc al Mundial d’Argentina. Des de 2004, amb el primer or mundial, han conquerit 12 campionats mundials.

El club l’integren més de 200 esportistes entre patinadors i patinadores, entrenadors i entrenadores d’edats compreses entre els 5 i 35 anys. El CPA Olot, tot i ser amateur, treballa com si es tractés d’un club professional, potenciant el treball en equip, l’esforç i la dedicació amb l’objectiu d’educar els joves patinadors amb l’esperit de la lluita i la superació, segons es defineix a si mateix.

Info: WRG 2019
Fotos: J. Monfort/WRG

Comparteix-ho amb els teus amics: