Les patinadores del CPA Olot, guardonades per ser el millor equip femení del 2014

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquesta és una notícia que ja se sabia de feia setmanes per ara les noies de RESPIRA ja poden fer lloc a un altre guardó en aquest cas a la de millor equip femení. És el que es va decidir fa algunes setmanes la reunió del Jurat de la 18a Festa de l’Esport Català, organitzada per la UFEC i el diari SPORT. El lliurament dels guardons es va fer ahir en el marc del Museu Marítim de Barcelona, el transcurs de la Festa de l’Esport Català. A banda del CPA Olot que ha estat escollit millor equip femení, també hi havia esportistes de la talla dels pilots Marc Màrquez, bicampió del món de MotoGP, i Laia Sanz, campiona del Món d’Enduro i del Ral·li Dakar, com a Millors Esportistes del 2014.

IMG-20141215-WA0008
Les patinadores del CPA Olot amb el pilot Marc Marquez

Pel que fa als Premis als Millors Esportistes Revelació, el jurat ha volgut premiar els regatistes Jordi Xammar i Joan Herp, i la nedadora África Zamorano. Pel que fa al millor equip masculí, el CN Atlètic Barceloneta. A Carles Puyol se li ha atorgat el Premi Llegendari com a reconeixement a la seva gran trajectòria en el FC Barcelona. Pel que fa al Premi Esperit Esportiu, aquest ha estat per a l’exjugador d’hoquei herba Àlex Fabregas. El Premi al Seny Esportiu ha recaigut en el president de la Federació Catalana de Pilota, Agustí Brugués. Premi a la Millor Gestió Federativa, aquest ha estat per a la Federació Catalana de Pitch&Putt.

00116122014
Foto de grup amb el president, entrenador i patinadores del CPA Olot

El jurat, encapçalat pel president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva, i el director del diari SPORT, Joan Vehils, ha comptat amb la presència d’Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i Maite Fandos, tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, entre altres personalitats de les institucions públiques, dels mitjans de comunicació, de l’àmbit empresarial i del món esportiu en general.

Els guardonats de la 18a Festa de l’Esport Català són:

Premi al Millor Esportista Català: MARC MÀRQUEZ (Motociclisme)

Premi a la Millor Esportista Catalana: LAIA SANZ (Motociclisme)

Premi a l’Esportista Revelació Masculí: JORDI XAMMAR/JOAN HERP (Vela)

Premi a l’Esportista Revelació Femenina: ÁFRICA ZAMORANO (Natació)

Premi al Millor Equip Masculí: CN ATLÈTIC BARCELONETA (Waterpolo)

Premi al Millor Equip Femení: CPA OLOT (Patinatge artístic)

Premi a l’Esperit Esportiu: ÀLEX FÀBREGAS (Hoquei herba)

Premi al Seny Esportiu: AGUSTÍ BRUGUÉS (Pilota)

Premi Llegendari: CARLES PUYOL (Futbol)

Premi a la Millor Gestió Federativa: FC DE PITCH&PUTT

Premi Centenari: CLUB FUTBOL TORDERA, ATENEU DEPORTIU GUÍXOLS, CLUB FUTBOL MOLLET UNIÓ ESPORTIVA, CLUB DE GOLF SANT CUGAT, ATLÈTIC CLUB HOSTALRIC, UNIÓ ESPORTIVA TOUS, CLUB FUTBOL TREMP I CLUB ESPORTIU MERCANTIL

Menció Especial: DAVID MONER I JOSEP MARIA CASANOVAS