Les Preses entrega un xec de 842 € a l’Associació Homeless Entrepreneurs, destinats íntegrament a persones sense sostre

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’alcalde Pere Vila ha fet entrega avui del xec de 842 € a Cristina Cervantes, membre de l’Associació Homeless Entrepreneurs.

Aquests diners es van recollir en la venda d’entrades pel musical que es va oferir el passat diumenge 16 de juny al Centre Cultural de les Preses. Molts veïns i veïnes del poble van voler veure l’espectacle i col·laborar amb aquesta associació.

L’Ajuntament ha volgut fer entrega íntegrament de tots els beneficis rebuts per a l’Associació Homeless Entrepreneurs que conjuntament amb la Fundació Arrels es dediquen a proporcionar assessorament laboral i ajuda a persones sense sostre.

Segons, les últimes dades a Catalunya aproximadament son 60.000 les persones que es troben sense casa. Obres d’aquest tipus donen consciencia a la ciutadania de la situació greu que estan vivint aquestes persones.

Homeless, el musical social és un espectacle musical de l’Associació ActivArte que col·labora amb la campanya “Nadie durmiendo en la calle” de la Fundació Arrels, amb la col·laboració Homeless Entrepreneurs. Tracta d’una persona sense sostre que havia sigut un músic i cantant famós ajuda a una jove en la seva primera nit al carrer. El musical mostra les dificultats de les persones que no tenen llar, per apropar al públic una realitat que pot afectar a qualsevol persona del nostre entorn. Les Preses ha estat l’únic poble de la comarca on s’ha pogut veure aquest musical social.

Info: Ajunt. Les Preses