Les Preses està preparant la segona Rua de Halloween

Comparteix-ho amb els teus amics:

Enguany l’Associació Juvenil Klyngh Teatre de Les Preses organitza la segona edició de la Rua de Halloween, una activitat dirigida al públic familiar i infantil. La demanda d’activitats per a aquest segment era cada vegada més important, per això aquesta associació de joves del municipi a decidit repetir aquesta activitat festiva, que es fa al carrer i que acabarà amb una castanyada a la Pista Poliesportiva del poble.

Aquest any, la rua estarà ambientada en la Festa de la Mort mexicana, una festa en la qual les calaveres pintades de colors vius, com la que il·lustra el cartell de l’activitat, són les protagonistes. Tots els assistents que ho desitgin, poden venir disfressats dels seus personatges de terror preferits, però, el requisit fonamental és que han de venir amb moltes ganes de passar-ho bé.

L’activitat es durà a terme per diferents carrers del poble. Començarà a les 19:00 a la Plaça Major on es farà una concentració amb els participants i els assistents.

A les 19:15 s’iniciarà el recorregut que sortirà de la Plaça Major, es dirigirà cap al Carrer Major i seguidament enfilarem pel Carrer Murrià fins arribar a la Pista Poliesportiva on es repartiran paperines de castanyes per a tots els assistents.Com cada any, la Rua de Halloween i la castanyada serà una activitat gratuïta.

31 d’octubre  a les 19h – Carrers de Les Preses

1445369879