L’Esbart d’Olot prepara dos espectacles aquest cap de setmana per celebrar els seus 20 anys

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Esbart Olot celebra el seu 20é aniversari amb dues propostes per aquest cap de setmana

El festival Sismògraf segueix oferint rèpliques, aquells espectacles de dansa que tenen lloc fora dels dies centrals del festival. Aquest mes és el torn de l’Esbart Olot, que presentarà el seu espectacle Vint, una proposta creada per celebrar els 20 anys de la recuperació d’aquesta entitat. Els responsables de l’Esbart Olot creuen que aquesta xifra representa assolir la maduresa i la consolidació. Sota la direcció d’Àlvar Borrell, Vintfa un repàs als moments més importants de la història de l’Esbart unint coreografies amb altres records. No faltaran en el muntatge els que han estat els balls més emblemàtics, que es combinaran amb noves coreografies. Tot plegat per fer una mirada al passat, recordar el camí fet i seguir endavant.

NP Esbart Olot

L’espectacle es podrà veure el dissabte 7 de maig, a les 20 h, al Teatre Principal. D’altra banda, els alumnes de l’Escola de Dansa de l’Esbart Olot presentaran l’espectacle Parlant de dansa, el diumenge 8 de maig, a les 19 h, al Teatre Principal d’Olot. Parlant de dansa és un recull de balls però també un recull de les experiències i les sensacions que hi ha darrera cada ballada. Els nens i nenes ensenyaran a través de la seva òptica personal com són les diferents danses del seu repertori, des de les més tradicionals fins les de nova creació.

L’entrada per als dos espectacles és gratuïta però cal recollir una invitació al Teatre, a Can Trincheria o bé a través de l’apartat Venda d’entrades del web www.olotcultura.cat.