L’Esbart Olot amb La Marató de TV3

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Esbart Olot i la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa organitzant  la Tarda Solidària a favor de la Marató de TV3 dedicada al CÀNCER una de les primeres causes de mort a Catalunya. 

El dissabte 1 de desembre a la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa, es portarà a terme la 5a Tarda Solidària, comptarà amb quatre hores d’actuacions de dansa. Participaran uns  200 balladores i balladors locals de tots els estils, provinents de diferents entitats, escoles i grups de dansa de la nostra ciutat.

L’acte començarà a les 5 de la tarda i cada grup disposarà d’uns 20 minuts per actuar. Col·laboren el grup de dansa i el Coro Rociero de la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa, l’Escola de Dansa de l’Esbart Olot, l’Escola de Dansa Violetta Arp,  Àrea” espai per la dansa i gimnàstica, Art Movement- Break Dance, Gimnàs Ani Totfitness, Grimaldidance, Country qui Pugui de la Garrotxa , Esbart Marboleny Escola. El donatiu, de 3€, anirà íntegrament destinat a la Fundació La Marató de TV3. Com ha passat en les darreres edicions, s’espera una bona resposta de la gent de la ciutat d’Olot per omplir la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa. El nostra agraïment a totes les persones i entitats participants a la Marató de TV3.

Comparteix-ho amb els teus amics: