L’Escola d’Art ha ambientat el comerç de fantasia

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els alumnes de l’Escola d’Art d’Olot han participat activament en el festival MOT col•laborant amb les seves produccions artístiques a fer-lo més visible i fer que tota la ciutat s’empapi de literatura fantàstica.

mot-escola art1

Per una banda, han estat els responsables de decorar els apardors de diversos establiments del centre de la ciutat. Sota la premisa de literatura fantàstica, han utilitzat diversos materials i molta creativitat per ambientar els aparadors olotins durant els dies del festival.

Per altra banda, els estudiants de l’Escola d’Art s’han encarregat de la part gràfica dels plafons de l’exposició organitzada per l’Observatori del Paisatge de Catalunya “Paisatges literalment fantàtics”. Aquesta exposició, es troba instal•lada a l’espai públic i combina fragments de textos fantàstics de la literatura universal amb fotografies de gran format localitzades en diversos punts d’Olot i inspirades en els textos. En relació a la mostra s’ha editat un catàleg que es pot descarregar en aquest enllaç.

mot-escola art2