L’Escola d’Art i superior de Disseny d’Olot donarà a conèixer els guanyadors del Premis d’Ilustració Eva Toldrà

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’il·lustrador barceloní Pep Montserrat serà l’encarregat de fer una xerrada magistral

El Casal Marià d’Olot és l’espai escollit per l’ Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot per donar a conèixer el guanyador de la 5a edició dels Premis d’Il·lustració Eva Toldrà. Una de les principals novetats de l’edició d’enguany és que el director de l’editorial Comanegra, Joan Sala, presentarà una nova categoria en els premis. Es tracta de la categoria al millor llibre il·lustrat en format paper.

La creació d’aquest nou guardó ha de servir per impulsar encara més uns premis de referència en el conjunt de Catalunya perquè són els que tenen una dotació econòmica més important per a projectes de final de cicle.

L’acte, previst pel proper dijous 13 d’octubre a les 11:30h, servirà per presentar la 6a edició dels Premis d’Il·lustració Eva Toldrà . L’Escola d’Arts d’Olot ha convidat per aquest important esdeveniment pel centre educatiu l’il·lustrador de Barcelona i professor de l’Escola Massana, Pep Montserrat, perquè faci la xerrada ‘Estratègies Il·lustratives’. Sense cap mena de dubte, una conferència que complementarà l’acte i els coneixements dels alumnes.

A l’acte també hi participarà el director de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot Antoni Lopez i el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Olot, Pep Berga.

Dia: 13 d’octubre de 2015
Hora: 11:30h
Lloc: Casal Marià
Per més informació: evatoldra.cat

eva-tolra