L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot seleccionada per pintar els murs de TV3

Comparteix-ho amb els teus amics:

A principis d’aquest curs 2015-16, el Departament d’Ensenyament i el Departament de Màrqueting i Imatge de TV3, van reunir les sis escoles d’Art que imparteixen el Grau Superior d’Arts Aplicades al Mur de Catalunya, per tal d’oferir-los un repte: pintar els murs perimetrals de TV3.

Cada escola havia de presentar 3 projectes representant els diferents canals de TV3, i un tribunal escolliria els projectes guanyadors.

Finalment, el passat 18 de març de 2016, es fa saber que un projecte de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot ha estat seleccionat. El nom del projecte és: Xarxa de Connexió i representa el canal TV3. La guanyadora ha estat la Tiffani Córdoba. Segons el jurat, va valorar el fet de centrar-se en el concepte de la connexió de TV3 amb la seva audiència, utilitzant com a metàfora una xarxa de nòduls de connexió. L’efecte també remet al trencadís Gaudinià.

La proposta es complementa amb un fons degradat en tons blaus per reforçar el caràcter mediterrani i l’aplicació del logotip de TV3 en una posició central i en color blanc per donar més lluminositat al disseny.

tv3-335

Durant 3 dies (5,6 i 7 d’abril), els alumnes hauran de pintar el seu projecte en els murs de TV3.