L’Escola de Música d’Olot vol apropar la música als joves i als adults

Comparteix-ho amb els teus amics:

Entre les novetats, s’inicia una línia pedagògica adreçada als infants de 0 a 3 anys

L’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge inicia aquest curs una nova línia pedagògica. Adreçada a infants de 0 a 3 anys, a través de cançons, jocs de falda, petites danses i audicions es vol potenciar la descoberta del món sonor, el propi cos, el llenguatge oral, el ritme i el moviment. Amb la nova proposta de l’EMMO, es treballarà la memòria, la creativitat, l’oïda, l’atenció, la motricitat, l’expressió i el gust estètic.

L’infant desenvoluparà la seva socialització i autonomia en un ambient de seguretat fomentat per la presència d’un adult de confiança. Les activitats dirigides als infants de 0 a 3 anys forma part de l’Aula Oberta, una sèrie de cursos i tallers destinats a joves i adults que tenen ganes d’iniciar o ampliar els seus coneixements musicals. En aquest curs es continuen oferint quatre tallers instrumentals: guitarra, gralla, timbal i percussió i la coral de pares i mares (oberta també a persones que no tinguin els fills matriculats a l’Escola de Música). Com a novetat, també s’ofereix una coral per a joves (de 12 a 20 anys) destinat a persones que ja tenen uns coneixements musicals i que tenen ganes de fer música en grup. Les classes s’iniciaran el dia 3 d’octubre fins al 16 de juny. Les inscripcions es podran fer a l’Escola Municipal de Música d’Olot de 15h a 20h des del dia 12 de setembre al 31 d’octubre.

COMENÇA EL CURS A L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA D’OLOT

L’Escola Municipal de Música d’Olot ja ha començat un nou curs. Aquest any el centre compta amb una matrícula aproximada de 300 alumnes de totes les edats que aprenen música clàssica, moderna i tradicional. Gràcies als 18 professors de l’escola, poden aprendre a tocar piano, violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta travessera, clarinet, saxofon, trompeta, trombó, fiscorn, guitarra clàssica i elèctrica, baix, bateria i percussió, cant, sac de gemecs, flabiol i tamborí, tarota, tible i tenora. Un dels trets característics de l’Escola és que tots els alumnes canten o toquen en un conjunt coral o instrumental. Aquests grups tenen una gran capacitat de motivació i socialització, i permeten als alumnes participar activament de la vida cultural de la ciutat. La matrícula continua oberta durant tot el mes de setembre.