L’escola de Sant Roc estrena la nova faràndula del barri

Comparteix-ho amb els teus amics:

Coincidint amb la festa de final de curs de l’escola, s’han presentat les 4 noves figures de la faràndula. Han estat el resultat dels pressupostos participatius d’Olot.

El barri de Sant Roc ha ampliat la faràndula. Des d’aquest divendres han incorporat 4 figures que s’han presentat a la festa de final de curs de l’escola. Els mateixos alumnes han estat els encarregats d’escollir el nom en un procés participatiu que portarà a terme el mateix centre. Els alumnes han decidit que els capgrossos es diguin Lola, Blanqueta, Tosca i Tossols. El seu nom ha estat una incògnita fins aquest vespre quan també s’ha pogut veure per primera vegada els quatre vedells que, a partir de l’any que ve, acompanyaran la vaca Simforosa i el toro Ramon en el seus balls a les festes del barri.

La presentació dels quatre vedells ha estat en el marc de la festa de final de curs de l’escola de Sant Roc. Ha anat a càrrec de Marc Romero del grup de faràndula de Sant Roc i ha comptat amb l’assistència de Toni Moreno president de l’Associació de Veïns del barri i Dolors Sans, autora dels capgrossos.

La construcció de noves figures per a la faràndula del barri de Sant Roc va ser una de les propostes guanyadores dels Pressupostos participatius d’Olot. Amb 188 vots, va ser la sisena acció escollida pels veïns i veïnes que van participar de la votació.

Info i foto: Ajunt. Olot