L’escola Lluís Castells ha estat seleccionada per participar en el projecte Ara ART

Comparteix-ho amb els teus amics:

Atorgat el projecte d’Innovació pedagògica Ara ART entre l’equip docent de l’escola Lluís Castells de Riudaura i l’Espai Híbrid (Universitat de Lleida UdL).

El passat dimecres dia 23 d’octubre l’escola Lluís Castells de Riudaura i l’equip docent d’Espai Híbrid de la Universitat de Lleida (UdL) va rebre el projecte d’innovació Ara ART.

El Departament d’Educació crea el Programa d’innovació pedagògica “Ara ART” amb la finalitat de fomentar i posar en valor projectes artístics que es porten a terme en el si d’un centre d’educació infantil, primària o secundària, en col·laboració amb institucions, entitats, associacions, universitats…,per promoure l’equitat i la qualitat del sistema educatiu reflectida en la millora de les capacitats i competències de l’alumnat participant.

Concretament, va ser atorgat el projecte dins de l’àmbit metodologies i recursos per a la millora de l’ensenyament i aprenentatge.

Aquest curs ja es va iniciar el projecte metodològic Àlber junt amb el projecte de la Universitat de Lleida “El museu és una escola, “el passat mes de setembre amb la visita de tota l’escola a l’exposició :“Apunts sobre la impossibilitat de la imatge del món “ a l’Institut d’Estudis Ilerdencs.