L’Escola Municipal d’Expressió ha tornat a l’activitat després de dos mesos de tancament a causa de la Covid

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Escola Municipal d’Expressió ha tornat a l’activitat. Després de dos mesos de tancament  degut a les mesures de prevenció decretades per fer front a la COVID, l’EME ha reiniciat aquesta setmana els diferents cursos.

A partir d’aquest dilluns, s’han tornat a obrir les aules de l’Escola Municipal d’Expressió. Es continua amb l’aforament reduït de sis persones per aula, cosa que dificulta , de moment, la continuïtat d’alguna proposta de l’àmbit d’arts escèniques.

Tallers de ceràmica, fotografia, patchwork, teatre, scrapbooking i dibuix i pintura són algunes de les especialitats que ofereix l’EME que requereix de la presencialitat per poder realitzar les classes de la vintena d’especialitats que s’imparteixen.

En temps que l’EME ha hagut d’aturar la seva activitat, s’ha aprofitat per reorganitzar alguns espais i s’ha invertit en equipaments  per poder oferir  una millor qualitat en l’aprenentatge de les disciplines artístiques proposades. S’ha equipat una aula amb material, eines i maquinari per poder-hi impartir joieria artística mentre que l’espai destinat a les especialitats de creacions Tèxtils i patchwork s’hi ha incorporat mobiliari i màquines de cosir.

D’altra banda, s’ha reorganitzat una part de l’espai comú de l’escola per poder-hi ubicar les classes de Ceràmica en motiu de la reducció de l’aforament a les aules i s’ha repintat el mural de l’entrada i el passadís per fer-hi exposicions.

Per a més informació i consultes, podeu posar-vos en contacte amb l’Escola Municipal d’Expressió al 972 26 68 47 en horari de tardes.