L’escriptor, guionista i periodista Gabi Martínez visitarà Can Trona en una trobada molt especial

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’escriptor, guionista i periodista Gabi Martínez visitarà Can Trona en una trobada molt especial

D’una banda, vindrà a presentar el seu darrer llibre titulat ‘Un cambio de verdad’ i, tot seguit, tindrà lloc una taula rodona amb diversos agricultors i ramaders de la Garrotxa. I és que aquest llibre recull l’experiència que ha viscut l’escriptor després d’estar uns mesos fent de pastor a Extremadura, a càrrec d’un ramat de quatre-centes ovelles i en un refugi sense calefacció ni aigua corrent. És la infantesa que va viure la seva mare i que ell ha volgut reproduir. El resultat és aquest llibre on explica com s’hi va adaptar, com va anar coneixent la gent i com es va anar impregnant d’una manera diferent d’entendre el món rural.

Per assistir a la presentació i la taula, que tindrà lloc el proper divendres 23 d’octubre, a les 6 de la tarda, a Can Trona, cal fer reserva prèvia enviant un whatsapp al número 648 814 293.

Martínez, que està considerat un dels màxims escriptors a nivell espanyol de literatura de viatges, serà els propers dies a la residència Faber-Llull en el marc d’un projecte amb més col·laboracions anomenat ‘LiterNatura’.