L’escriptor i esportista Josef Ajram, convidat d’honor de la Primera Jornada de Reflexió Empresarial a Sant Hilari Sacalm

JORNADA DE REFLEXIÓ EMPRESARIAL - ACN · ID 107219/888420 D'esquerra a dreta, Miquel Pintó, Anna Carbonell i Miquel Pino, president i membres del comitè organitzador de les Jornades de Reflexió Empresarial aquest divendres durant la presentació de l'esdeveniment.
Comparteix-ho amb els teus amics:

L’escriptor, ‘trader’ i esportista, Josef Ajram, és el convidat d’honor de la primera Jornada de Reflexió Empresarial que es celebrarà el 12 de juny a Sant Hilari Sacalm. La iniciativa, que es desenvoluparà mitjançant col·loquis i debats, reunirà a un centenar d’empresaris de diferents sectors econòmics. L’objectiu de la jornada és que els assistents puguin parlar i reflexionar sobre la seva experiència actual i com afrontar el futur amb garanties. El programa compta amb quatre debats que tractaran la capacitat d’adaptació dels empresaris, la responsabilitat social corporativa, la vessant de recursos humans i les noves tecnologies. L’esdeveniment es clourà amb un sopar i una tertúlia amb Ajram.

JORNADA DE REFLEXIÓ EMPRESARIAL - ACN · ID 107219/888420 D'esquerra a dreta, Miquel Pintó, Anna Carbonell i Miquel Pino, president i membres del comitè organitzador de les Jornades de Reflexió Empresarial aquest divendres durant la presentació de l'esdeveniment.
D’esquerra a dreta, Miquel Pintó, Anna Carbonell i Miquel Pino, president i membres del comitè organitzador de les Jornades de Reflexió Empresarial aquest divendres durant la presentació de l’esdeveniment.

La jornada començarà amb el col·loqui i debat titulat ‘Economia i Empresa: tenim capacitat d’adaptació?’ a càrrec del director del celler La Vinyeta, Josep Serra, la directora de Liderou SL, Dolors Callís, i el director de Jaume Pahissa Comunicació Audiovisual, Jaume Pahissa. El debat estarà moderat per l’administrador, economista i assessor d’empreses, Miquel Pino. També participaran en els altres tres col·loquis una vintena d’empresaris com el president de Dynamis, Living Lab per la Sostenibilitat al Parc Tecnològic de la UdG, Oriol Costa, el subdirector general de Triodos Bank, Joan Antoni Melé, el propietari de Cafès Cornellà i president de PIMEC Girona, Pere Cornellà, o el president del Club de Màrqueting de Barcelona, Antoni Iruela, entre d’altres.

El restaurant premiat amb una estrella Michelin, Les Magnòlies, serà l’encarregat de realitzar el dinar i, posteriorment, els assistents també podran gaudir d’una desfilada de moda d’alta costura de la mà de l’empresària Olga Macià. L’acte de clausura dela jornada anirà a càrrec dels moderadors de cada col·loqui – Miquel Pino, Carollina Figueras, Miquel Pintó i Anna Carbonell- tots ells membres del comitè organitzador de la primera edició d’aquest projecte empresarial. En principi, les jornades neixen amb la voluntat de tenir una continuïtat i realitzar passar per les vuit comarques gironines durant aquest 2014.

L’esdeveniment finalitzarà amb un “sopar-tertúlia” amb l’esportista, escriptor i ‘trader’, Josef Ajram. D’aquesta manera, els assistents podran conèixer una mica més aquest jove que ha participat en diveros ‘ironmans’ i ha publicat llibres com ‘La solución’, ‘¿Dónde está el límite?’ o ‘Ganar en bolsa es posible’. Actualment, l’escriptor també és propietari de vàries empreses com ‘Where is the limit?’, des de la qual ajuda a assolir reptes empresarials utilitzant els valors i les eines de l’esport.

La jornada, que se celebrarà a l’Hotel Balneari Font Vella, compta amb la col·laboració del programa ‘Empresa per tots’ de Televisió de Girona que emetrà dos programes al voltant d’aquest esdeveniment i es publicarà un llibre amb totes les experiències viscudes durant aquesta primera jornada empresarial.