L’escriptora Laila Karrouch presenta a Olot el seu llibre “Que al·à em perdoni”

Comparteix-ho amb els teus amics:

És possible l’amor entre una musulmana i un ateu? Aquesta és la trama principal de Que Al·là em perdoni, de Laila Karrouch, un llibre on explora la relació que es forja entre una noia que prové d’una família marroquina profundament religiosa i un noi català l’entorn del qual li qüestiona que pugui haver-se enamorat d’algú que porta un mocador al cap.

La Samira és una noia musulmana que va arribar a Catalunya quan era petita. El seu pare, un home profundament creient, de ment oberta, la volia allunyar de les tradicions massa rígides per a les dones del Marroc. Ara la Samira s’ha fet gran, viu la seva fe de manera intensa i íntima i és una noia alegre i estudiosa que comença el primer any de carrera.

El que ella no s’imaginava és que coneixeria en Jordi i la seva vida faria un tomb. En Jordi és un noi fantàstic que s’enamora d’ella, però els límits entre religions es fan presents: per a la Samira és impossible estar amb un ateu sense ferir la seva família. Tem ser repudiada i no poder mantenir el contacte amb els seus. Per a l’entorn d’en Jordi és impensable que estigui amb una noia que porta un mocador al cap. Tots dos hauran d’afrontar la realitat dels seus sentiments i prendre decisions que seran irreversibles. D’una manera valenta, Laila Karrouch posa sobre la taula per primera vegada el tema de l’amor entre una persona musulmana i una d’atea. Un problema present en una societat global que la Samira i en Jordi, com un Romeu i una Julieta del segle XXI, es veuen obligats a afrontar i superar.

L’escriptora Laila Karrouch presenta el seu llibre QUE AL·À EM PERDONI el divendres 17 de setembre a les 20h al Cafè Art Fontanella XII d’Olot.

La presentació anirà a càrrec de l’escriptor Manel Fortis, l’alcalde d’Olot, el senyor Pep Berga, i la mateixa autora.
En acabar, al mateix Cafè Art Fontanella XII, es farà un sopar per poder conversar amb la Laila Karrouch.

El sopar serà un menú al preu de 18e i cal reserva abans del dijous 16 de setembre, enviant un whatsapp al 678862760.

Comparteix-ho amb els teus amics: