L’Espai Gironès entrega 10 premis de 100€ per gastar en els seus establiments

Comparteix-ho amb els teus amics:

El centre comercial Espai Gironès, ha entregat els premis del seu últim sorteig als 10 guanyadors. Cadascun d’ells s’ha endut 100€ per gastar a qualsevol dels establiments del centre comercial. A l’acte de lliurament dels premis, que es va portar a terme divendres, hi va assistir la responsable de Màrqueting, Cristina Plana, en representació del centre.

Per participar en el sorteig s’havia de portar un tiquet de compra d’un mínim de 10 € al punt d’informació de l’Espai Gironès. Els guanyadors han estat Sandra Duran (de Blanes), Manel Torramadé (d’Aiguaviva), Nerea Mateos ( de Salt), Adela Rodríguez (de Banyoles), Cristina Bayó (de Sils), Mónica Castillo (de Cassà de la Selva), David Altamirano (de Girona), Cindy Melissa Acosta (de Girona), Isabel Vilà (de Riudellots de la Selva) i Juana Garcia (de Girona).

Les promocions per donar valor afegit a les compres realitzades als seus locals són una constant a l’Espai Gironès, i ben aviat n’hi haurà més coincidint amb la celebració dels 10 anys de vida del centre comercial, de referència a les nostres comarques.

fotoentregapremisEspaiGironès