L’Espai Gironès, ha posat en marxa un nou espai de lectura i servei de préstec de llibres adreçat als infants

Comparteix-ho amb els teus amics:

Espai Gironès, ha posat en marxa un nou espai de lectura i servei de préstec de llibres adreçat als infants. L’objectiu de la iniciativa, anomenada “Espai Biblio, és fomentar la lectura entre els més petits. Es tracta del primer servei d’aquest tipus que s’impulsa en un centre comercial i s’emmarca en el programa d’activitats “Espai Petits”. La nova activitat es durà a terme de dijous a dissabte de 17:30 a 20:30 hores i s’allargarà fins a finals del mes de març. “Espai Biblio” se situa a la planta baixa del centre, just davant del C&A, i es divideix en dues zones: l’espai de sensibilització per a nens de 0 a 3 anys i la zona de lectura, pels infants de 4 a 12. Un dels aspectes destacats d’aquesta iniciativa pionera és l’àrea dedicada als nadons que els hi oferirà el seu primer contacte amb la lectura mitjançant els estímuls generats per la seva interacció amb llibres amb sons i textures i catifes sensibilitzadores. Pels més grans, hi haurà una extensa col·lecció de llibres que els portarà a introduir-se en fantàstiques històries i gaudir-les en còmodes cadires i taules de fusta.

espaibiblio

Tot això es complementarà amb un servei de préstec per qui vulgui gaudir de fins a dos llibres a casa seva durant una setmana i es crearan carnets de soci d’Espai Biblio amb els quals podran sol·licitar-los.

L’Espai Gironès segueix innovant en les seves iniciatives pels més menuts, i els hi facilita una porta d’accés al fascinant món de la lectura. Espai Biblio s’uneix a la resta d’activitats pensades per fer el més còmode possible l’estança de les famílies al centre comercial de referència a la nostra província.