L’Espai Gironès i el Girona FC estrenyen llaços amb un nou acord

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Espai Gironès i el Girona FC han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu d’estrènyer llaços i de seguir sumant sinèrgies. És el quart acord que el centre comercial signa amb l’entitat, després que els tres anteriors hagin estat molt ben valorats per les dues parts. A l’acte de signatura hi han assistit el president del Girona FC, Delfí Geli, i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.

Es faran diferents sortejos. L’Espai Gironès disposarà de cinc samarretes del primer equip firmades pels mateixos jugadors per sortejar a través de les xarxes socials o entre els clients i visitants. També es disposarà de quatre entrades per a cada partit que es jugui a Montilivi: dues es sortejaran a les xarxes o entre els clients i visitants de l’Espai Gironès i dues entrades més per sortejar entre el personal de les botigues del centre comercial.

El Girona FC tindrà un estand a la planta baixa de l’Espai Gironès, on oferirà els productes relacionats amb el club, amb descomptes pels socis.

En l’acord s’especifica que es farà un Meet & Greet per a 10 persones a l’Espai Gironès amb dos jugadors del primer equip a més d’altres accions, com signatures de pòsters, samarretes o altres elements de marxandatge del Girona FC.