L’Espai Gironès reparteix més de 10.000 euros en vals per anar als restaurants i al cinema

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Espai Gironès reparteix més de 10.000 euros en vals per anar als restaurants i al cinema

L’Espai Gironès inicia a partir d’avui i fins al 22 de maig una nova campanya per premiar als clients i dinamitzar el centre comercial, en aquest cas adreçada especialment a sectors molt afectats per la pandèmia, com és el cas de la restauració i els cinemes. La iniciativa, que porta per nom Food&Films–L’Atracció Espacial consisteix en regalar vals d’entre 10 i 100 euros per consumir als restaurants i anar als cinemes, i també vals per prendre directament una consumició. Aquests vals seran vàlids fins al 31 de juliol.

Aquesta acció s’inclou en el conjunt d’iniciatives que es duen a terme al centre comercial per retornar als clients la confiança dipositada en ells durant tot el període de tancament.

Recordem que l’Espai Gironès va reobrir les portes l’1 de març, primer de dilluns a divendres i posteriorment també els caps de setmana, i es va acabar amb una situació de discriminació en relació a la resta de comerços. Fins el 26 d’abril el Govern no va permetre reobrir els establiments de la zona de restauració (n’hi ha 11 al centre comercial). Aquests establiments han hagut de mantenir les portes tancades durant molts mesos, amb un tracte discriminatori en relació a la resta del sector, que finalment s’ha acabat.

Comparteix-ho amb els teus amics: