L’Espai Gironès signa un conveni de col•laboració amb el Club Bàsquet Salt

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Espai Gironès, ha signat un conveni de col•laboració amb el Club Bàsquet Salt. Ahir a la tarda el president de l’entitat esportiva, Mateu Torrent, va visitar les oficines de l’Espai per formalitzar l’acord. Per part del centre hi va assistir el seu gerent, Pau Jordà.

El Club Bàsquet Salt té un total de 14 equips en competició, 8 masculins i 6 femenins. El primer equip masculí competeix a la Lliga EBA i el femení al grup gironí de la segona categoria catalana. El partits i entrenaments es duen a terme al pavelló municipal d’esports de Salt, que serà l’escenari de la sisena edició del Campionat 3×3 de Bàsquet de l’Espai Gironès el proper 1 d’abril. Aquesta serà la primera de les activitats en les que col•laboraran el club i el centre comercial.

Aquest suport a l’esport de la cistella a la vila de Salt complementa la resta de col•laboracions que l’Espai porta a terme amb diverses entitats gironines que tenen un mateix denominador comú: la voluntat de treballar pel benestar i el progrés de les nostres comarques. Espai Gironès vol d’aquesta manera retornar la confiança rebuda per part de la població gironina durant els 10 anys transcorreguts des de la seva obertura, que l’ha convertit en líder del sector a la demarcació.

IF
L’Espai Gironès signa un conveni de col•laboració amb el Club Bàsquet Salt