L’ESPAI GIRONÈS SORTEJA 8 PREMIS DE 500 €

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els clients que facin una compra mínima de 20 € entre el 10 de febrer i el 8 de març optaran a guanyar aquesta quantitat per gastar a les botigues del centre 

espai

L’Espai Gironès torna a oferir als seus visitants l’oportunitat de guanyar un fantàstic premi.  8 dels clients que participin en la seva nova promoció s’emportaran un premi de 500 € per  gastar en articles de les botigues del centre comercial gironí. Per entrar en el sorteig  només cal portar tiquets de compra per valor d’un mínim de 20 € al punt d’informació  situat a la planta baixa de l’Espai. Allà, les hostesses faran entrega al participant d’una  butlleta per omplir amb dades de contacte que anirà a parar a les urnes de la sort de les  que sortiran els guanyadors. Es podrà participar tants cops com es vulgui entre els dies 10  de febrer i 8 de març.

Els premiats es coneixeran el dia 12 de març a les 18:00 hores mitjançant un sorteig que es  realitzarà de manera pública a les oficines de gerència de l’Espai Gironès. Els responsables  del centre es posaran llavors en contacte amb els 8 agraciats per concretar tots els detalls i  que puguin així gastar els seus 500 € en productes dels 122 establiments dels que disposa.

Aquest concurs representa un nou valor afegit a l’elecció del Centre Comercial Espai  Gironès com a destí de compres i un premi a la fidelitat dels clients que durant anys ens  han demostrat la seva confiança.