Vídeo: L’estil propi de Delafé y las Flores Azules sonarà al Torín aquest dissabte

Comparteix-ho amb els teus amics:

Delafé y las Flores Azules – Òscar D’Aniello i Helena Miquel- acturan a la Sala El Torín el proper 10 de maig, a les onze de la nit, presentant el seu darrer treball De ti sin mí / De mí sin ti. Amb un estil molt peculiar entre el hip-hop i el pop aquesta formació catalana ja ha complert 11 anys i ha publicat cinc discos. Ara acaben de treure un recopilatori.

[youtube]http://youtu.be/I3tLBEnRTeY[/youtube]

Delafé y las Flores Azules presentaran al Torín el seu disc De ti sin mí / De mí sin ti (que va sortir al mercat l’any passat), una proposta agosarada i treballada on el grup català experimenta com la intenció, l’atmosfera i el to influeixen en la manera de percebre i interpretar un mateix missatge. Ho fan amb un treball format per dos CD amb onze cançons cadascun. Les lletres són les mateixes, però la música i les melodies són diferents, cosa que dóna com a resultat dos àlbums amb una personalitat pròpia.

20140506.Delafé y las flores azules

El disc reflecteix la idea de tirar endavant tot i les circumstàncies personals i els entrebancs del dia a dia. A la vegada, el grup ha volgut buscar nous formats amb què sentir-se còmodes i així aconseguir nous objectius per no encasellar-se.

El directe de Delafé y Las Flores Azules es caracteritza per la força, l’expressivitat i la gran connexió amb el públic.

Les entrades per a aquest concert tenen un preu de 14 euros anticipades i 17 a taquilla el dia del concert. Com sempre, es poden comprar de forma presencial al Teatre, a Can Trincheria (de dilluns a divendres) o per Internet.