L’Hospital d’Olot es vol apropar a professionals i usuaris obrint un compte a Instagram

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Fundació convida a usuaris, pacients, familiars i professionals a regalar el “seu moment” al centre mitjançant una fotografia que es compartirà a Instagram 

La Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa fa un pas més i se suma a la xarxa social d’Instagram. El compte ha de servir per compartir totes les imatges i fotografies que usuaris, pacients, familiars i els propis professionals facin dins les instal·lacions i que exemplifiquin moments quotidians, de gratitud, de somriures, de silencis, que valorin el detall humà.

Es demana a tots aquells que conviuen al centre diàriament i als que s’hi acosten en un moment donat, a què ens regalin aquests instants per compartirlos a la xarxa. Les publicacions no només contemplen les fotografies preses al propi hospital, sinó també a les dues àrees bàsiques que depenen de la Fundació: Sant Joan les Fonts i la Vall d’en Bas-Hostoles, amb els seus respectius consultoris.

El circuit per fer arribar les fotografies és senzill, sempre i quan segueixin la línia del compte. Cal enviar-les per correu electrònic (comunicacio@hospiolot.cat), WhatsApp (671.512.594) o etiquetar el compte de la FHOCG (@hospiolot) amb el missatge que es vulgui donar i les etiquetes o hashtags (#) corresponents. Es publicaran sempre citant l’autor.

L’ús d’aquesta xarxa social a nivell sanitari i hospitalari és poc utilitzada, fins el punt que existeix dos únics comptes entre els hospitals gironins.

Instagram és un canal més de comunicació que posa en marxa la Fundació, després d’haver estrenat la pàgina web el mes de febrer passat i obrir el compte de Twitter el març. L’objectiu és seguir amb aquesta línia d’obertura a la societat garrotxina i anar creant un clima de proximitat amb usuaris, pacients i familiars amb el seu hospital de referència.

Info: Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa