L’Hospital d’Olot, escenari de la gravació del pel·lícula ‘No sé decir adiós’

Comparteix-ho amb els teus amics:

El centre assegura que la filmació no alterarà el funcionament habitual i que es respectarà la intimitat i tranquil·litat dels pacients

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa s’ha convertit en escenari de la gravació d’una pel·lícula durant aquesta primera setmana de maig. El film es titula ‘No sé decir adiós’ i està dirigit per Lino Escalera i, en el repartiment, compta amb Juan Diego, Lola Dueñas, Nathalie Poza i Pau Durà, entre d’altres. L’equip de la pel·lícula ha escollit diverses localitzacions del centre, com el hall principal, alguna habitació, els passadissos, les sales d’espera i els despatxos de personal. Des del centre sanitari asseguren que la filmació no alterarà el dia a dia de l’hospital ni la feina dels professionals. A més, remarca que en tot moment es respectarà la intimitat i tranquil·litat dels pacients ingressats mentre duri el rodatge.

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa acollirà aquests primers dies de maig el rodatge d’un llargmetratge titulat ‘No sé decir adiós’, dirigit per Lino Escalera i produït per Lolita Films. L’equip de la pel·lícula rodarà al centre sanitari durant la primera setmana de maig i està prevista una roda de premsa dijous per donar més detalls.

El film està protagonitzat per Lola Dueñas (‘Los amantes pasajeros’, ‘Volver’), Juan Diego (‘Anochece en la India’, ‘Los hombres de Paco’), Nathalie Poza (‘Julieta’) o Pau Durà (‘Ventdelplà’, ‘Salvador Puig Antich’).

Aquesta és la primera vegada que l’hospital acull una gravació d’una pel·lícula d’aquestes característiques. L’equip rodarà a diferents llocs del centre com el hall principal, alguna de les habitacions buides, els passadissos, les sales d’espera i els despatxos del personal.

Des del centre hospitalari han remarcat que la gravació no suposarà cap alteració en el funcionament habitual del centre ni en la feina dels seus professionals. A més, es comprometen que en tot moment es respectarà la intimitat i la tranquil·litat dels pacients ingressats mentre s’estigui rodant.

L’argument del film

‘No sé decir adiós’ explica la història de la Carla, una noia que porta anys sense parlar-se amb la seva germana i que, de sobte, rep una trucada d’ella explicant-li que el seu pare, José Luis, -amb qui manté una relació complicada-, s’està a punt de morir. La protagonista decideix traslladar el seu pare d’Almeria a Barcelona convençuda que allà el curaran. Junts emprendran un viatge a contrarellotge per intentar escapar de la mort i recuperar tot el temps perdut.