L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ja té cobertura Movistar a tot l’edifici

Comparteix-ho amb els teus amics:

A partir d’aquest mes de gener, tots els usuaris i pacients de l’Hospital d’Olot ja disposen de servei de veu i dades de Movistar

hospital nou

Després d’un procés llarg i complex de negociació amb les companyies telefòniques Movistar i Vodafone, l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ja té cobertura Movistar. A partir d’ara ja es poden fer i rebre trucades a tot l’hospital; així com utilitzar els serveis de dades (WhatsApp, correus electrònics, navegació, etc.). Tot i la implantació d’aquesta nova cobertura, els serveis de Vodafone segueixen funcionant amb normalitat i per tant conviuran les dues companyies.

Les negociacions per oferir el servei a l’Hospital han portat més d’un any de negociacions als tècnics, ja que el nou edifici no tenia previst la cobertura per a mòbils i les dues companyies s’havien de posar d’acord a l’hora de compartir les antenes i adaptar la instal·lació interior.

Pel que fa al Wi-fi, es preveu tenir les instal·lacions a punt aquest 2016. De moment, els Sistemes d’Informació de l’Hospital estan treballant per tal de trobar una companyia que ofereixi el millor servei amb les antenes ja existents i sense haver-ne de construir de noves. A més, fins ara s’ha volgut donar prioritat a temes assistencials com el servei de TACs urgents, cosa que ha fet endarrerir altres projectes no sanitaris com el Wi-fi.