L’hostaleria de les comarques gironines es manifestarà aquest divendres en contra de les restriccions i mesures per a la prevenció de la pandèmia

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’hostaleria de les comarques gironines es manifestarà aquest divendres en contra de les restriccions i mesures per a la prevenció de la pandèmia

FHCG – Des de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, de la qual en forma part l’Associació Hostalatge de la Garrotxa, convoquen i conviden a tothom a la manifestació conjuntament aquest divendres 23 d’octubre a les 11.30 h a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya (Plaça Pompeu Fabra, 1).

L’objectiu és reclamar al Govern, mesures equitatives per a la contenció de la COVID-19, que no estigmatitzi i culpabilitzi a un únic sector, en aquest cas el turístic i el de l’hostaleria. Entenem i respectem les restriccions i mesures per a la prevenció de la pandèmia, però si des de l’administració es vol fer un tancament total de les empreses, han d’anar acompanyades de mesures reals de rescat del sector, tant pel que fa a les empreses, com pels seus treballadors.

Som un sector transversal, que dinamitza l’economia d’empreses del sector primari, de distribució, de comerç, però també som un servei públic per a la societat, i ajudem a l’organització de la mobilitat pel territori. A més a més, formem part d’altres entitats i associacions turístiques que ajuden a la promoció i preservació d’aquest.

És per això, que et convidem a assistir a la manifestació, tant si pertanys al sector de l’hostaleria i turístic, com si hi estàs estretament vinculat. Tanmateix, necessitem el màxim suport, difusió i unió per poder mantenir-nos vius i oberts, pel que agrairíem que signis aquest document a la plataforma change.org, clicant aquí.

La manifestació comptarà amb totes les mesures de seguretat i protecció.

Imagen