Liberisliber Besalú i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, junts en la defensa de la bibliodiversitat

Comparteix-ho amb els teus amics:

La fira d’editorials independents de Besalú i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya han signat un acord de col—laboració per treballar plegats en la defensa de la bibliodiversitat.

La fira Liberisliber suma un gran aliat en el seu objectiu de divulgació de la tasca que fan les editorials independents a favor de la literatura de qualitat: el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Aquesta institució ja fa temps que dóna suport a aquestes editorials, enriquint amb els seus llibres el fons de la seva xarxa de biblioteques o amb iniciatives com el “Projecte 10 x 10”.

Vídeo: Liberisliber Besalú, edició 2014
[vimeo url=”https://vimeo.com/108054944″ width=”560″ height=”315″]

Amb l’acord signat, aquest objectiu es veurà reforçat a través de diferents vies d’actuació, com la distribució del catàleg de la fira a les biblioteques, concursos en comú, accions de visibilització de les novetats d’aquestes editorials, incentivar la presència dels bibliotecaris a la fira o la compra de llibres amb destí a la xarxa de biblioteques (una acció, per cert, que el Servei deBiblioteques ha anunciat que farà extensiva a altres fires de Catalunya). Finalment, aprofitant que és l’Any de les Biblioteques, s’organitzarà alguna activitat centrada específicament en la temàtica bibliotecària.

Liberisliber

BESALÚ.- LIBERISLIBER